7x Gezonde Moederdag Cadeau Tips

 

Moederdag staat om de hoek te kijken en dat is een mooie gelegenheid om je moeder, oma, tante, nichtje, vriendin, buurvrouw, jezelf of een ander bijzonder persoon extra in het zonnetje te zetten!

Je kunt natuurlijk altijd denken aan het geven van (droog)bloemen, sieraden, leuk kaartje, een boek, cadeaubon voor massage of schoonheidssalon, tijdschrift of…

7x gezonde cadeau tips die je een boost geven om stapjes te zetten in een gezonder eet- en leefpatroon.

1. Receptenblik van Conjes Patisserie | 27,50

Ken je iemand (of jezelf) die houdt van bakken? Dan is dit Receptenblik een perfect cadeau! Het bevat 40+ recepten voor heerlijke & gezonde lekkernijen die zoveel mogelijk vrij zijn van geraffineerde suikers, lactose én gluten. Daarnaast is de verpakking 100% duurzaam en inclusief een houten kaartenstandaard die gemaakt is door Corriente Dagbesteding.

Naast een fysiek product, bevat het ook een unieke code voor meer exclusieve how to-video's, E-guide en meer tips & tricks online! Bekijk hier de verkooppunten bij jou in de buurt of stuur een mail naar info@conjes-patisserie.nl.

2. Kookboek Puur Inspiratie | 24,95

Puur Inspiratie is een keukenboek waar je in kunt groeien. De basis schaf je eerst aan. Hierin vind je volop inspiratie voor ontbijt, lunch, diner en lekkernijen. De recepten zijn bijzonder eenvoudig. Iedereen kan ermee aan de slag. Daarnaast kun je per kwartaal een abonnement voor 4,95 aanschaffen voor nieuwe inspiratie.

Mail naar: verkoop@evenwijs.nl voor meer informatie.

2. HEALTHY AID KIT van D-Drinks | 39,50

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een box vol gezonde en verantwoorde snacks en drankjes? D-drinks biedt 3 soorten boxen aan: “Immunity”, “Sport” en “Family”. Naast de leuke hippe verpakkingen (zwak voor!), zijn het ook allemaal bewuste merken die hun steentje willen bijdragen aan de gezondheid.

Zo zit er Kombucha in (fermentatie drankje), maar ook een Roo’ bar die alleen is gemaakt van noten en dadels. Heerlijke chips die gepoft zijn, in plaats van gefrituurd en biologische en eerlijke gemaakte drankjes!

Samen lekker experimenteren en ontdekken van nieuwe gezonde snacks! Ontdek meer informatie via: https://shop.d-drinks.nl/

4. Boek: Eet meer energie van Marjolijn Dubbers | 15,00

Wie wil zich niet fitter voelen, met meer energie? In ‘Eet meer energie’ van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). Deze overstap geeft je meer energie en een betere gezondheid.
Bestel hier het boek.

5. Boek: De Hormoonfactor van Ralph Moorman | 16,50

Sterrencoach Ralph Moorman houdt talloze bekende Nederlanders op ideaal gewicht met zijn revolutionaire hormoonbalansprogramma. Verkeerde leefgewoontes verstoren de balans van zeker negen verschillende hormonen, met overgewicht als gevolg. Moorman ontwikkelde op basis van de nieuwste medische inzichten een fitness- en voedingsprogramma dat het hormonale systeem over de hele linie op natuurlijke wijze in evenwicht brengt. Vervolgens smelt het overtollige vet weg zonder ooit weer terug te komen!
Bestel hier het boek.

6. Do It Yourself Pakket van Food Your Thought | 25,00
Wil je graag kleine stapjes ontdekken die je langzaam kunt toepassen in je eigen leven? Nieuwe inspiratie voor lekkere, makkelijke en gezonde basisrecepten waar je mee kunt variëren? Begeleiding & ondersteuning om het gezonder voedingspatroon nu wél vol te blijven houden? Willen weten wat je kunt doen om het eetpatroon te kunnen volhouden? Lichamelijke, maag & darm klachten verminderen? Je energieker, fitter & vrolijker voelen? Je goed willen voelen bij wat je eet?

Download nu dit praktische pakket voor dagelijks gezond eetgedrag voor 25 euro (t.w.v 67 euro)

7. Blender | 32,99
Compacte blender waar 1,2 liter in de maatbeker past. Het product bevat een kan van verstevigd plastic dus daarmee zul je geen last krijgen van barsten. De blender heeft een 4-sterrenmes van roestvrij staal voor effectief mengen en mixen. Het nieuwe ontwerp van het mes mengt en snijdt zachte en harde ingrediënten tot perfecte smoothies en sauzen voor u en uw gezin.

Bekijk hier de blender.


Ik ben erg benieuwd wie jij in het zonnetje gaat zetten! Heb je zelf meer suggesties voor gezonde cadeau tips? Laat het vooral hieronder weten, zo kunnen we elkaar meer inspireren.

Ik wens je een hele fijne dag toe! Blijf op de hoogte & volg me via: FacebookInstagramLinkedIn. Tot de volgende blog!

Liefs, Rachel

 
Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more